Blog

 • Doen alsof ! Symposium 17 april as.

  Wij nodigen u van harte uit hieraan deel te nemen.

 • Handcentrum gaat nauw samenwerken met Limé Medicolegal

  Trots op onze nieuwe organisatie!

  Uitbreiding team specialisten

  Dit is niet de enige verandering. Wij hebben ons team van specialisten uitgebreid en bieden vanaf nu niet alleen onderzoek aan op het terrein van hand-pols, maar ook orthopedie, plastische chirurgie, brandwonden, traumatologie en revalidatie. Wanneer nodig kunnen wij met dit team ook multidisciplinair onderzoek verrichten.

  Uniek dienstenpakket

  Bij Limé Medicolegal (voorheen Handcentrum) doen wij onderzoek voor ongevallen-verzekeringen, arbeidsongeschiktheid en wettelijke aansprakelijkheid.
  Daarnaast – en daarin zijn wij uniek – doen wij onderzoek op maat voor bedrijfsartsen en werkgevers. Onze medisch specialisten en arbeidsdeskundigen werken nauw samen om tot een juiste prognose en passend advies te komen over werk, werkhervatting en preventie.

  Medisoft

  In ons werk worden wij ondersteund door Medisoft, een dossiermanagementsysteem. Hiermee kunnen wij het gehele proces veilig, nauwkeurig en tijdig managen en onze specialisten op verschillende locaties goed ondersteunen en aansturen. Met Medisoft garanderen wij uniforme, snelle, onafhankelijke en complete medische rapportage.

  Silvia ruijer- Niekerk, Reinier Feitz en Sebastiaan Souer

Plaats een reactie