Dr Joost Schrier

Dr Joost Schrier

Dr Joost Schrier studeerde geneeskunde in Maastricht, om zich daarna te specialiseren in de orthopedie. Na de opleiding in het UMC Groningen, Deventer en Zwolle volgde een superspecialisatie in de voet-/enkel-chirurgie als fellow in de Sint Maartenskliniek te Nijmegen, onder begeleiding van Jan Willem Louwerens. 

Sinds 2014 werkt hij in de Bergman Clinics Bewegen te Breda (voorheen Medinova). De focus op de onderste extremiteit is gebleven en hij behandelt voornamelijk patiënten met voet/enkel-problemen of voor een heup slijtage.

Hij promoveerde aan de Universiteit van Groningen op het proefschrift “Forefoot disorders” (Promotor: S.K. Bulstra). Hij doet onderzoek naar “enkel-instabiliteit” en “de voorste benadering in heupprothesiologie”. 

Naast het klinische werk verricht Dr Schrier al jaren medische expertises. Hij is kandidaat lid bij de NVMSR. De afgelopen 3 jaren heeft hij expertises verricht voor Devimed BV. Dr Schrier verricht medische expertises op het gebied van de onderste extremiteit en in het bijzonder: heup, voet, enkel.

Dr joost Schrier werkt op lokatie in Breda en Rotterdam.